Доставляємо по всій Україні!
Міський телефон: +38 (044) 467-56-53

Пн-Пт: 8:00-18:00 | Сб-Нд: Вихідний

Зворотній зв'язок

Техпластина Харчова

Немає на складі
В наявності
0,00 грн
0,00 грн
Точну ціну уточнюйте у менеджера
  • Призначена для виготовлення ущільнювачів нерухомих з'єднань і інших виробів, що контактують з харчовими продуктами
  • Рулонні пластини виготовляють у вигляді рулонів і аркушів. Залежно від призначення пластини випускають шести типів (1, 2, 3, 4, 5, 6) і трьох груп твердості: малої (М), середньої (С) і підвищеної (П)
Способи доставки
  • Нова Пошта
  • Самовивіз зі складу
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
Опис
Тип пластини Робоче Середовище
1 Молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба
2 Жирb, рослинні олії, продукти тваринного походження, майонез
3 фрукти, овочі, фруктово-ягідні соки та овочеві соки, пюре та консерви, пиво, дріжджова суспензія, питна та мінеральна вода, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої
4 вино, горілка, коньяк та інші алкогольні напої
5

рибні,масляні, овочеві консерви, солоні м'ясні та рибні продукти, овочі та гриби мариновані та квашені (солоні);   

6 Міцела

 

Товщина 1 – 6 мм Товщина 8 – 20 мм
Пласт. харчова 1
Пласт. харчова 2
Пласт. харчова 3
Пласт. харчова 4
Пласт. харчова 5
Пласт. харчова 6
Пласт. харчова 8
Пласт. харчова 10
Пласт. харчова 12
Пласт. харчова 14
Пласт. харчова 16
Пласт. харчова 20
Характеристики
  • Матеріал:
    Гумові
  • Середовище застосування:
    Для виготовлення ущільнювачів нерухомих з'єднань і, що контактують з харчовими продуктами
  • Зовнішній Шар (Колір):
    Білий
  • Робочий Тиск:
    від 0,05 до1,0мПа
  • Мінімальна Температура:
    -30°C
  • Максимальна Температура:
    +70°C
  • Країна Виробництва:
    Україна
  • Зовнішній Вигляд:
    В рулонах і пластинах
  • Нормативний документ :
    ГОСТ 17133-83 Пластина гумова для виробів, контактуючих з харчовими продуктами
  • Розмір Техпластин:
    Дивіться Таблицю в Розділі «Опис»
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*